Antenn magasins blogg

Nyheter vecka 9!

Kategori: Allmänt

Hej!
 
Härmed kan vi bjuda er på tre nya poster på hemsidan. Dels Amanda CL:s informativa text om flickor och autism, dels två sviter med teckningar av signaturen Marcus Krueger: Blue och Elle Leaf.
 
Mycket nöje och på återseende nästa vecka!
 
MVH
//Redaktionen

Två nya texter!

Kategori: Allmänt

Hej!
 
Vecka 8 pågår, och vi har just publicerat två nya texter på hemsidan. Den första är ytterligare ett skräckalster signerat halvpseudonymen Marcus Krueger om filmserien Saw. Den ackompanjeras av en fantastisk illustration som Isabelle S har gjort utifrån originalaffischen.
 
Den andra texten för veckan är avsnitt fem i AnnaPG:s krönikeserie "Ett A-barns betraktelser". Den kretsar kring vad som är egentligen är viktigt i livet och kan avnjutas här
 
MVH
//Redaktionen

Nagellackets betydelse!

Kategori: Allmänt

Hej igen!
 
Som sagt: man ska inte undervärdera betydelsen av nagellack i sitt liv. För den som läser signaturen Amanda CL:s krönika blir det snart uppenbart att det handlar om något mer och större än att sätta färg på naglarna.
 
Mycket nöje!
 
MVH
//Redaktionen

Andra delen av Neverending Story!

Kategori: Allmänt

Hej!
 
Första texten för veckan är andra delen av Rufus T. Firefly's The Neverending Story - titeln som han lånat från en klassisk 1980-talsfilm. Här rör det sig dock om en helt annan tid och helt andra miljöer. För att läsa följer du denna länk.
 
Mycket nöje!
 
MVH
//Redaktionen

Ny artikel om Progeria

Kategori: Allmänt

Hej!
 
Ny vecka, nya utmaningar. Och, inte minst, nya texter! Den här veckan inleder vi med att publicera Amanda CL:s längre artikel om den ovanliga sjukdom som gör att den drabbade åldras i förtid. Den kan läsas här.

God läsning!
 
MVH
//Redaktionen