Antenn magasins blogg

Tips om en Facebook-grupp!

Kategori: Allmänt

Vi vill tipsa om en grupp på Facebook. Det är en av våra medarbetare på redaktionen som skriver väldigt uppskattade dikter - bland annat om hur det känns att ha ett funktionshinder, men också om mycket annat!
 
Drygt 600 människor kan inte ha fel - gå med du också och läs Annas dikter!
 
MVH
//Redaktionen

Sista redaktionsveckan innan jul!

Kategori: Allmänt

Vi befinner oss i början av sista veckan innan juluppehållet. Som vanligt är det fullt ös på redaktionen - text och bild strömmar in på ett sätt som gör redaktören smått gråhårig. Hur som helst: det finns några nya texter på hemsidan att njuta av. Marcus Kruegers har skrivit om filmen 1408, och gjort en egen bearbetning av filmaffischen för att illustrera sin text. Här kan man läsa den. Dessutom finns det några nya krönikor - en av Amanda och en av pseudonymen Niklas Svensson (här och här). 
 
Med detta önskar vi er trevlig läsning och en riktigt God Jul!
 
MVH
//Redaktionen
 

Nya texter på hemsidan!

Kategori: Allmänt

Nu ligger två nya texter uppe på hemsidan! Dels Max M:s text om en bok av Stefan Einhorn. Här kan den läsas! Sedan har Jonas B skrivit om sitt favoritband. Här hittar du den.
 
Mycket nöje!
 
MVH
//Redaktionen

Veckans tema

Kategori: Allmänt

Det är måndag förmiddag och början på en ny redaktionsvecka. Under förra veckan diskuterade några av oss olika myter, sägner och halvsanningar. Vi pratade om Storsjöodjuret och Näcken, men också om mer verklighetsnära saker. Till exempel: stämmer det verkligen att män generellt sett har sämre simultankapacitet än kvinnor? Eller är detta bara en i raden av så kallade "faktoider" som vi omger oss med utan att riktigt reflektera över dem?
 
Hur som helst ledde detta fram till att vi som tema denna vecka har just "Myter och sägner". Återstår att se vad som kommer ut av det. Vi kommer garanterat att ha kul på vägen fram!
 
Allt gott!
 
MVH
//Redaktionen

Välkommen till Antenn-bloggen!

Kategori: Allmänt

På denna blogg kommer du hädanefter att kunna följa det dagliga arbetet med Antenn magasin, tidningen som produceras inom ramen för dagliga verksamheten Unga Vuxna hos vård- och omsorgsföretaget Stöd & Resurs. Vår plan är att ge er en inblick i vardagen på redaktionen, samt publicera sådant som av olika anledningar inte ryms på vår hemsida eller i vårt tryckta magasin.
 
Som sagt: Välkommen!
 
Redaktionen
[email protected]